Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de piano de l’EMM ofereixen un concert

Els alumnes de piano de l’escola de música M. Dolors Calvet van oferir ahir un concert a l’auditori de l’ateneu municipal. El concert permet mostrar els nivell dels alumnes de diverses edats.

Una desena d’alumnes i alguns professors van protagonitzar ahir al vespre un concert de piano organitzat des de l’escola municipal de música Maria Dolors Calvet. La majoria dels alumnes pujaven sols a l’escenari i interpretaven les peces que han estat treballant durant el curs a les classes que els imparteixen habitualment. Hi havia estudiants de piano de diverses edats i de diversos nivells i la varietat dels temes interpretats responia també a la diversitat d’intèrprets. Els alumnes i professors de l’escola municipal de música utilitzen de forma periòdica l’auditori Montserrat Junyent com a espai de concerts per tal que els estudiants s’habituïn a tocar davant del públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: