Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de l’escola de música ofereixen un concert

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet van oferir un concert dimarts al vespre. Els músics experimenten així, de forma periòdica, la sensació de tocar sobre un escenari i amb públic al davant.

Dimartstenia lloc a l’auditori de l’ateneu municipal el segon concert d’alumnes de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. En aquest cas, els músics eren els alumnes de nivell de diversos cursos i instruments diferents. Els alumnes que van pujar sobre l’escenari van tocar diferents instruments com el violoncel, la flauta travessera, la flauta de bec, la guitarra o el saxo. D’altra banda, un professor va fer una interpretació amb un instrument molt antic anomenat tiorba. En aquests concerts també es permet la participació dels professors, a vegades en solitari i, altres cops, acompanyant els seus alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: