Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Príncep Felip presidirà la Nit Empresarial de Catalunya UEP 2.007

La Unió Empresarial del Penedès, la UEP, organitza la primera Nit Empresarial de Catalunya UEP 2007 que tindrà lloc el dijous 12 d’abril a les caves Codorniu. La festa serà el primer acte commemoratiu del 5è aniversari de la UEP.

La Nit Empresarial de Catalunya UEP 2007 reunirà representants del teixit empresarial del Penedès, des de delegacions de multinacionals establertes en aquestes comarques fins a la gran, petita i mitjana empresa penedesenca, així com també a representants empresarials d’arreu de Catalunya.

En el marc d’aquest important acte, s’han convocat els primers Premis UEP que seran lliurats pel Príncep d’Astúries i de Girona, qui presidirà la Nit Empresarial de Catalunya UEP 2007. L’acte comptarà també amb la presència del reconegut professor del IESE, Pedro Nueno.

Amb la voluntat de contribuir al creixement i millora de l’entorn local, la UEP destinarà part de l’import de l’acte a la Fundació Mas Albornà, entitat dedicada a la inserció laboral de persones amb discapacitat psíquica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: