Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El periodista Xavier Solà participa a la commemoració de les mil emissions de Ràdio Estalella

Ahir es va emetre el programa número mil de l’emissora escolar Ràdio Estalella. Es tracta d’una emissió especial que ha estat enregistrada prèviament i que va comptar amb la participació de molts convidats relacionats amb la història de l’emissora.

Dimarts, i coincidint amb la commemoració es va fer una emissió prèvia del programa per tal que la pogués escoltar el periodista Xavier Solà, director i presentador del programa El suplement de Catalunya Ràdio, que va ser a Vilafranca per fer una conferència adreçada als alumnes de sisè i cinquè de l’Estalella. Solà es va mostrar sorprès pel nivell de l’emissora escolar i va reconèixer que li hauria agradat que la seva escola hagués tingut emissora. Solà va fer una conferència molt distesa, fent participar als alumnes per explicar que , en la seva opinió, a la vida s’ha d’intentar aconseguir fer complir els somnis, com era el seu cas, que sempre havia somniat presentar un programa de ràdio per fer que la gent s’ho passés be escoltant-lo. L’edició especial del programa número mil es va emetre ahir per Ràdio Estalella al 97.9 de la FM. El programa té una hora de durada, mitja més que l’habitual i es podrà tornar a escoltar íntegrament per Ràdio Vilafranca aquest dissabte a partir de dos quarts de dues del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: