Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU organitza una reunió amb els veïns del Molí d’en Rovira

El grup municipal de CiU va organitzar ahir una reunió amb veïns del Molí d’en Rovira per parlar del Pla del Carrer del Comerç. Els convergents creuen que els veïns no tenen la informació suficient en aquest sentit.

Més d’una desena de veïns i veïnes del barri del Molí d’en Rovira participaven ahir en una reunió amb els membres del grup municipal de CiU que tenia lloc al local de l’Associació de Veïns. La reunió estava convocada per CiU amb la intenció d’explicar-los el què suposarà l’aplicació del pla del carrer del Comerç. Els convergents destacaven que no tenien la intenció d’enfrontar, sinó de donar explicacions el més didàctiques possibles. Des de CiU opinen que els veïns no han estat informats correctament abans de l’aprovació inicial del pla i, per això, ahir, alguns d’ells van manifestar les seves preocupacions. A banda del pla del carrer del Comerç es va parlar de moltes altres qüestions relacionades amb el barri. Els veïns van expressar el seu descontent per exemple amb les voreres, que no estan adaptades perquè hi pugui passar sense problemes una cadira de rodes o un cotxet. I també es va parlar de que caldria la presència de la policia de barri a la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: