Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Campanya d’esporga de seguretat a causa del vent

<h2>Continua la campanya d&rsquo;esporga extraordin&agrave;ria de seguretat pel fort vent dels darrers dies. Ara, els operaris estan treballant a la Pla&ccedil;a del Gas amb els eucaliptus.</h2>

L&rsquo;&agrave;rea de Parcs i Jardins de l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca del Pened&egrave;s continua amb la campanya d&rsquo;esporgues extraordin&agrave;ries per eliminar branques perilloses, que es realitza degut als forts vents d&rsquo;aquests darrers dies.Aquesta esporga de seguretat es duu a terme per tal d’evitar danys a vianants i habitatges. Tot i així, la sequera que ens afecta fa que la fusta de l’arbrat estigui molt menys flexible i aquesta rigidesa provoca esquin&ccedil;aments amb m&eacute;s facilitat. Per aquest motiu, &eacute;s necessari treure pes de l&rsquo;extrem de la brancada i eliminar les branques que, per la seva inclinació o llarg&agrave;ria, poden ser perilloses. Les actuacions puntuals d&rsquo;aquesta campanya es fan a la zona esportiva, on hi ha oms i freixes propers a les edificacions. Tamb&eacute; s&rsquo;interv&eacute; a la pla&ccedil;a del Gas i carrer Ramona Via, on hi ha diferents exemplars d&rsquo;eucaliptus; al parc de la Pau, pins amb brancada sobre la carretera; a la pla&ccedil;a Pau Casals, pi de gran al&ccedil;&agrave;ria i xiprers; cementiri, pins amb molt de pes a la brancada, entre d&rsquo;altres punts de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: