Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comencen els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona als Monjos

Les activitats estan organitzades pel servei Dona al Dia de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració del Tangram, la Diputació de Barcelona, la Biblioteca municipal, els Serveis Socials, i l’entitat Cinefília.

Els actes comencen avui amb un Cinefòrum que debatrà la pel·lícula Flores de Otro Mundo, a 2/4 de 7 d’aquesta tarda a la Biblioteca.

Dijous, dia 8, tindrà lloc una xerrada a les 7 de la tarda a la Biblioteca amb el títol: "Desavinences matrimonials de la classe popular a finals del s. XVIII a Catalunya" a càrrec de Marie Curie. L’endemà divendres es durà a terme el cinquè sopar de dones, al bar del Casal d’Avis, amb l’actuació de la Coral Xamusia. Durant tot aquest dia, els alumnes de l’IES El Foix faran un mural informatiu i recolliran pensaments al voltant del Dia Internacional de la dona.

Els actes continuaran dilluns vinent amb una dinàmica de grup sobre estereotips de gènere que es farà a les 3 de la tarda a l’espai Dona al Dia, a càrrec del grup de mares de l’ escola Samaranch.

Finalment el 16 de març es farà el taller Nenes del Món dins el dia de la solidaritat del IES El Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: