Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui acaba el cicle de cinema d’autor de Joan Bages

Avuiacaba el cicle Vilafranca anys 60 i 70 en imatges. El cinema d’autor de Joan Bages i Tomàs ha servit per recordar com era la Vilafranca d’aquells anys i per recuperar les pel·lícules realitzades per l’autor.

Aquestes sessions retrospectives que permeten conèixer la Vilafranca dels anys 60 i 70 enregistrades pel vilafranquí Joan Bages estan tenint molt d’èxit de públic. Per a molts, es tracta d’una gran ocasió per revisionar el passat o descobrir-lo per primera vegada. Després de tres dijous en què s’han pogut veure diverses pel·lícules sobre la festa major, les fires de maig o les obres d’enderroc del cuartel i la inauguració de la plaça de l’Exèrcit,avui té lloc la darrera sessió del cicle amb una programació molt intensa. La sessió té lloc a les sis de la tarda a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Caixa Penedès i començarà amb les imatges de les Fires de Maig del 69. Després hi haurà un film titulat Retalls de la Vila que recull diversos moments destacats com ara la inauguració del monument als castells de l’any 63, l’incendi al cinema Victòria de l’any 70 o el pilar de sis de l’any 71. També hi haurà un capítol dedicat a la romeria de l’any 1976 i la sessió culminarà amb tres curtmetratges rodats per Joan Bages entre el 1968 i el 1971, inclòs un d’animació que va ser guardonat a un concurs de cinema de La Corunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: