Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge es podran visitar els pisos de Cal Mencia

Avui, a les 7 de la tarda, s’inauguren els 19 habitatges de lloguer amb serveis per a gent gran situats a l’antiga escola Cal Mencia, al carrer dels Ferrers.

17 d’aquests habitatges van ser adquirits per la Fundació Amàlia Soler i els altres 2 pisos han passat a ser propietat de la Parròquia de la Trinitat, com a canvi per la cessió d’un immoble annex. En total hi haurà 14 pisos d’una habitació amb una superfície d’uns 40 m2 i 5 pisos de dos dormitoris i d’uns 50 m2. L’edifici compta amb una sala polivalent per fer activitats, bugaderia i terrat i entre els serveis compresos en la quota de la comunitat hi ha la presència durant unes determinades hores d’una persona en funcions de conserge, visites regulars de la treballadora social i organització d’activitats d’oci.

La inauguració d’aquests habitatges per a gent gran tindrà lloc a les 7 de la tarda i diumenge, entre les 10 del matí i les 2 del migdia, s’organitza una jornada de portes obertes. Tothom que hi estigui interessat podrà rebre les explicacions sobre el procés de convocatòria per a l’adjudicació dels pisos i el seu funcionament posterior.

El procés d’adjudicació dels pisos s’iniciarà el dilluns 16 d’abril i acabarà el 4 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: