Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte comença la sisena edició del concurs Vilafrancadigital

Joan Boada promet, un any més, 9 setmanes intenses, recorrent Vilafranca en busca de les imatges que cada dissabte penjarà a Internet.

La sisena edició del concurs Vilafrancadigital proposa als participants identificar, setmana a setmana, 4 o 5 imatges de detalls arquitectònics de la Vila, que generalment passen desapercebuts quan caminem.

Com a novetat, enguany hi ha dues categories de participació: la sènior, per als que han guanyat el concurs en altres edicions o han fet bones puntuacions, i la júnior, com explica Joan Boada.

 

Cada categoria tindrà 5 premis que consisteixen en una fotografia panoràmica de la Fira del Gall del 2006.

La participació es fa a trav&eacute;s de la p&agrave;gina web <a href="http://www.xtec.cat/vilafrancadigital">www.xtec.cat/vilafrancadigital</a> on trobareu les bases i on, cada dissabte a la tarda, Joan Boada penjar&agrave; les noves imatges. Les respostes s&rsquo;han d&rsquo;enviar a trav&eacute;s d&rsquo;un correu electr&ograve;nic.

En una entrevista al magazín La Pla&ccedil;a, Boada ha donat una pista sobre la imatge m&eacute;s difícil d&rsquo; aquesta primera setmana. És una torre de principis del segle XX que surt a la fotografia panor&agrave;mica de Vilafranca que hi ha a l&rsquo;exposició del vestíbul del Casal.

&nbsp;

La durada del concurs Vilafrancadigital &eacute;s de 9 setmanes, al final de les quals es far&agrave; l&rsquo;entrega de premis en un acte a l&rsquo;Arxiu Hist&ograve;ric de Vilafranca.

A partir del dissabte, dia en que surten les noves imatges, es disposa d&rsquo;una setmana per enviar el correu amb la resposta, excepte la darrera setmana en la qual compta la rapidesa. La sisena edició de Vilafrancadigital arrenca aquest dissabte a les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: