Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni Bosch serà qui encapçalarà la llista de CIU a Castellet i la Gornal a les properes municipals

La presentació es va fer ahir a la seu de Vilafranca de CIU, amb la presència també del diputat penedesenc Joan Raventós i el president comarcal Raimon Gusi.

La intenció d’aquest canvi al capdavant de la llista de CIU, fins ara encapçalada per Ricard Juncosa, es tornar a recuperar l’alcaldia de Castellet i la Gornal. Per aconseguir-ho s’ha fet un grup dinàmic i amb força dones, que tindrà Antoni Bosch com a número 1. Ell mateix explicava que els principals reptes per aquests propers quatre anys son eliminar el semàfor a Castellet i millorar també les comunicacions a tots els nivells entre nou nuclis i les urbanitzacions del municipi. Bosch te 54 anys, és empresari d’arts gràfiques, i fa 10 anys que viu a Castellet i la Gornal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: