Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al juny s’estrenarà el film Les hores baixes d’en Max Plana

Coincidint amb la novena edició del premi El Lector de l’Odissea, finalment s’estrenarà la pel·lícula Les hores baixes d’en Max Plana. La llibreria Odissea de Vilafranca presentava ahir la novena convocatòria del Premi de Narrativa El lector de l’Odissea.

Les bases no presenten novetats. Hi ha temps per presentar les obres fins el 31 de maig i han de tenir una extensió d’entre 150 i 250 fulls DIN A4.

L’import del premi continua sent de 13.020’24 euros, dels quals 6.000 són aportats per Edicions Proa, 4.000 per l’ajuntament de Vilafranca, que per tercer any participa com a patró, i els 3.000 euros restants són fruit de les aportacions dels cent lectors a raó de 30’05 euros cadascun.

Des d’ara i fins el mes de maig es renova un 30% del Consell de Cent Lectors i per això, Quim Jubert de la llibreria Odissea fa una crida als que vulguin viure aquesta experiència.

 

A falta de novetats en les bases, el més destacat és que després de dos anys i mig, finalment s’estrena el film Les hores baixes d’en Max Plana que compta amb la participació dels lectors i està dirigida per Pep Puig.

El mes que ve començarà la fase de muntatge i l’estrena està prevista pel juny. A banda de l’ estrena cinematogràfica, també es farà una sèrie televisiva de 8 capítols en coproducció amb Vilafranca Televisió. La sèrie també es distribuirà per la Xarxa de Televisions Locals.

Carmel Carrillo de l’Odissea afirma que tenen entre mans una obra interessant i per tant, espera que sigui ben rebuda.

El premi de narrativa El Lector de l’Odissea també ve acompanyat d’iniciatives d’altres anys que han funcionat com un seminari d’iniciació a la lectura per gent gran o la participació d’alumnes dels cursos de català al Consell de Cent Lectors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: