Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà el 15 d’abril la primera Torbada de Bestiari Festiu de la Vegueria Penedès

Aquest matí s’ha fet la presentació d’aquesta trobada, que organitza l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, en aquesta ocasió amb el suport de l’Ajuntament i el Consell Comarcal.

La trobada es farà el proper 15 d’abril, i el president de l’Agrupació, Alfons Udina, comentava que s’ha volgut fer a Vilafranca ja que era un repte que tenien pendent, després que s’haguessin celebrat trobades de bestiari de l’Alt Penedès a la Granada i Santa Fe.

 

De fet el mateix Udina comentava que aquesta serà se’ns dubte la concentració més gran que s’haurà fet mai, i en que esperen que hi participin entre 60 i 80 peces procedents del territori que hauria d’englobar la vegueria Penedès.

 

Els organitzadors comentaven també que cal tenir en compte que Vilafranca, a banda de tenir moltes peces de bestiari, té també algunes de les més emblemàtiques, com ara el Drac. Udina comentava que la gran proliferació de dracs que hi ha a l’Alt Penedès, i fins i tot la seva forma, són fruit de la influència del Drac de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: