Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’església de l’Espirall estarà acabada aviat

La nova església de l’Espirall obrirà les seves portes el dia 22 d’abril per celebrar la festa de la dedicació. D’aquesta manera, l’església de la Mare de Déu de Montserrat quedarà definitivament oberta.

El Consell Pastoral de les Parròquies de Vilafranca ja ha anunciat el dia de la festa de la Dedicació de la nova església de la Mare de Déu de Montserrat. Recordem que l’església s’estava construint al barri de l’Espirall, concretament al carrer Baltà de Cela amb Salvador Seguí. El dia 28 d’abril del 2005 es va fer una festa en aquest indret al voltant de la col·locació de la primera pedra de la nova edificació. La festa tindrà lloc el diumenge 22 d’abril a les 5 de la tarda i serà presidida pel bisbe de la diòcesi Agustí Cortés. L’església de l’Espirall no està del tot acabada. Falten per enllestir alguns acabats dels espais interiors de l’església i algunes dependències. Des de les parròquies han destacat que el cost de l’obra ha suposat un gran esforç per part de la comunitat parroquial i d’altres col·laboradors. Es calcula que la suma total de la construcció ha estat d’uns 800.000 euros. L’església de la Mare de Déu de Montserrat formava part de la història del barri i estava relacionada amb la construcció dels primers habitatges sindicals al barri i la presència de la comunitat religiosa Vedruna. El nou edifici substitueix i amplia les funcions de l’antiga capella de Montserrat, que estava situada al carrer de l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: