Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos ha aprovat un pressupost de poc més de 10 milions d’euros per al 2007

Aquesta quantitat suposa una ampliació global respecte l’any anterior del 4,6% i inclou un capítol d’inversions de 3.961.000 euros.

Entre les obres importants incloses hi ha les dues primeres fases del projecte de modernització del camp de futbol, la primera fase de la remodelació del Casal d’Avis, l’acabament definitiu de la restauració del Molí del Foix, el condicionament de l’entrada dels Monjos per la zona del mercat amb la construcció de voreres i una rotonda, que enllaça amb la recentment estrenada reforma de la carretera, l’asfaltat de l’aparcament de costat de l’Ajuntament i l’execució de dues noves fases de la urbanització del Pla Parcial de Mas Catarro. El pressupost també garanteix el suport a projectes adreçats a països subdesenvolupats dins la partida de Cooperació i Solidaritat, que configuren el 0,8% dels recursos ordinaris de l’Ajuntament.

L’alcalde del municipi, Jordi Girona, ha explicat que “ens trobem un any més davant d’un pressupost moderat, amb voluntat de contenció de la despesa i que posa especial èmfasi en obres de millora dels serveis d’atenció a la gent gran, l’esport i l’entorn urbà”.

També aquest 2007 és previst continuar la reforma de l’antiga N-340, centrada aquest cop en la travessia de la Ràpita. Els pressupostos van ser aprovats, aquest dilluns, amb els vots favorables del grup municipal socialista i els vots en contra de Convergència i Unió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: