Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JERC referma el seu suport a la Vegueria Penedès

Dimarts el portaveu comarcal de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, Pol Pagès, va convocar una roda de premsa per tal de donar resposta a unes manifestacions de la JNC.

Pagès va començar la roda de premsa felicitant la nova executiva que a partir d’ara serà encapçalada per Yvonne Ferrer. Seguidament, però, va carregar contra les paraules del cap sortint Xavier Ramos el qual havia acusat les JERC de no voler defensar la vegueria pròpia pel Penedès en el futur mapa de les vegueries catalanes.  Pol Pagès va recordar a Ramos que les JERC de l’Alt Penedès van portar el tema de la vegueria al Consell Nacional de les seves joventuts; i que la moció presentada fou aprovada gairebé per unanimitat per tots els representants dels Països Catalans de les JERC. Des de llavors la posició oficial de les joventuts d’Esquerra és la de treballar per un mapa de vuit vegueries i així ho van fer constar a l’executiva del partit. També li recordava que la JNC, a diferència de les JERC, no considera com el seu país les Illes Balears i el País Valencià i que per tant difícilment li podrien donar lliçons d’independentisme.  Pagès va reptar la JNC que si realment es proclamen independentistes transformin també a Convergència en un partit independentista; afirmant que de bon grat els donaran la benvinguda perquè la millor manera d’alliberar el país és sumant i no restant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: