Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Maremagnum presenta diumenge "Contes De Pau" a Cal Bolet

L’espectacle es presenta aquest diumenge a les 12 del migdia a Cal Bolet i la Xarxa recorda que es poden adquirir les entrades anticipades a través del teleentrada o bé el mateix dia de l´espectacle una hora abans de que aquest comenci.

L’espectacle ens presenta la història de dos nens, en Manel i l´Ariadna, que són dos amics que van a escoles diferents i que es troben cada matí a la mateixa cruïlla . Xerren de tot i de res, però un dia se n´adonen que els seus pares estan molt preocupats per les guerres que hi ha al món i entenen que l´única manera que s´acabin és trobant la Pau. Però on està la Pau? On s´amaga? Junts decideixen anar a veure a l´oncle de l´Ariadna, mag professional, i demanar-li que faci algun truc de màgia perquè aparegui la Pau d´una vegada per totes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: