Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els hotels de Vilafranca allotgen visitants del 3GSM World Congress

Unes 60.000 persones d’arreu del món participen aquests dies al 3GSM World Congress de telefonia mòbil que se celebra a Barcelona. Els hotels de Vilafranca han notat l’efecte de la fira i allotgen alguns dels seus visitants.

Barcelona &eacute;s durant quatre dies i per segon any consecutiu la capital mundial de la telefonia m&ograve;bil. Ahir obria portes la fira m&eacute;s important d’aquest sector, el <a href="http://www.3gsmworldcongress.com/" target="_blank">3GSM World Congress</a>, que se celebra al recinte de la Fira de Montju&iuml;c fins al 15 de febrer. En aquest gran aparador s’hi presenten les darreres novetats en terminals, navegació m&ograve;bil i, sobretot, continguts. La <a href="http://www.gencat.net/" target="_blank">Generalitat</a> tamb&eacute; ha avan&ccedil;at que es presentaran alguns convenis amb operadores i fabricants per incorporar el catal&agrave; als seus productes. Unes 60.000 persones de diferents pa&iuml;sos es reuneixen a la capital catalana per exhibir i debatre al voltant d’una tecnologia present en qualsevol racó del món i que ja connecta 1.000 milions d’usuaris. Al recinte de la Fira de Barcelona s’hi han instal&middot;lat 1.300 expositors d’operadores de telefonia, fabricants de terminals, empreses de serveis i continguts per a m&ograve;bils.El gran nombre de persones que rep Barcelona arrel de la fira repercuteix directament en els hotels que, a la ciutat, estan plens. Molts dels participants de la fira han hagut d&rsquo;allotjar-se a altres ciutats m&eacute;s o menys properes a la capital catalana com Igualada, Lloret de Mar, Salou, Reus o Tarragona. Als hotels de Vilafranca tamb&eacute; s&rsquo;hi allotgen visitants de la 3GSM World Congress i, de fet, la ocupació &eacute;s completa, malgrat que no &eacute;s nom&eacute;s per aquesta fira, sinó per altres q&uuml;estions, que els hotels estan plens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: