Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vent ha fet saltar bona part de la coberta de l’Institut Eugeni d’Ors

L’institut vilafranquí ha suspés les classes aquest matí per tal de poder retirar la ferralla de dlat dels arbres, i evitar el perill que la caiguda de ferros podria suposar per els alumnes.

A quarts de vuit del vespre d’ahir el fort vent que bufava va trobar una escletxa a la coberta de planxes met&agrave;l.liques del sostre de l’Institut Eugeni d’Ors i les va fer saltar en un efecte de domino, arancant unes tres quartes parts de la coberta de tot l’institut. A aquella hora hi havia classes de batxillerat, de cicles formatius i de l’Escola d’Adults, que van ser desallotjats amb la col.laboració dels Bombers, i sense que es produís cap dany personal. Aquest matí la p&agrave;gina web del centre, <a href="http://www.xtec.es/centres/a8031459">www.xtec.es/centres/a8031459</a>, informa que s’han susp&eacute;s les classes moment&agrave;niament per tal de retirar la ferralla, i tamb&eacute; indica que tan bon punt es puguin reprendre les classes s’informar&agrave; a tarv&eacute;s de la mateixa p&agrave;gina web i tamb&eacute; a trav&eacute;s de R&agrave;dio i TV Vilafranca. Aquest matí des de la direcció del centre s’estava organitzant el sistema de transport per retornar els alumnes de la comarca a les seves cases.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: