Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carnaval arriba al Casal d’Avis de l’Espirall

Tot i que ja fa uns dies que vam enterrar el rei carnestoltes i la sardina, al casal d’avis de Caixa Penedès del barri de l’Espirall van celebrar una festa de disfresses ahir. La música, el ball i les disfresses van protagonitzar la vetllada.

El casal d’avis de Caixa Penedès al barri de l’Espirall va ser l’escenari d’una festa de carnaval ahir al vespre. Un grup de música va amenitzar una vetllada caracteritzada per la diversió, el ball i les disfresses. Molts dels avis i àvies del Casal es van disfressar amb vestits fets per ells mateixos o amb altres de comprats. Hi havia disfresses de molts tipus diferents: abelles, folclòriques o, fins i tot, hawaians. Molts dels avis i àvies aprofiten el temps lliure que tenen ara per fer les coses que no havien pogut fer de joves i divertir-se. La festa va permetre que els avis i àvies passessin una bona estona després d’haver gaudit del carnaval amb els nets i la família.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: