Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bus de Sant Sadurní ha ampliat la freqüència

Des d’aquest dilluns, el servei inicia el recorregut a les 6 i 10 minuts del matí a Vilarnau i arriba a l’estació de RENFE un quart d’hora més tard. També, des d’aquesta setmana, la línia té una parada més, al Centre d’Atenció Primària.

Com fins ara, el bus uneix RENFE amb Espiells dos cops al dia. L’horari de sortida d’Espiells es a les 8 i 5 minuts i a 2/4 de 3 del migdia. Aquest horari està en període de proves per ajustar-lo al màxim a les arribades i sortides dels trens de rodalies.

Amb l’ampliació d’horaris l’Ajuntament vol complir amb una de les demandes de la ciutadania recollida en el Debat general de l’estat de la Vila i en d’altres tallers de participació ciutadana l’ampliació de l’horari.

Els nous horaris del bus de la capital del cava es poden trobar a l’oficina d’atenció ciutadana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: