Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

24 vins i 7 caves del Penedès han estat premiats al XII Concurs de vins i caves de Catalunya Girovi

En el marc del Fòrum Gastronòmic Girona 2007, 150 catadors experts, elaboradors, comerciants, restauradors i professors van tastar a cegues les mostres participants al concurs de vins i caves Girovi 07 i van determinar els vins i caves guardonats en les diferents categories.

24 vins del Penedès van rebre medalla, de les quals 8 van ser d’or. Els guardonats amb la medalla d’or són el Duc de Foix Blanc de Covides, Emendis Trio Blanc de Masia Puigmoltó, el xarel·lo d’Albet i Noya, el Mata d’Abelló Totó 2005, el Mas Tinell Chardonnay 2005, el Parató Pinot Noir 2006, el Petit Arnau de Loxarel 2006 i el Gran Clot dels Oms.

7 caves del Penedès també han estat guardonats, aconseguint medalla d’or el Primer Cuveé de Freixenet, el Brut Nature Gran Reserva de Sumarroca i el Cristina Mas Tinell.

El Concurs de Vins i Caves de Catalunya Girovi 07 està organitzat per l’Escola de Tastavins del Gironès i els Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: