Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Televisió del Vendrell emetrà cada setmana l’Informatiu de VTV

Les col·laboracions entre Vilafranca Televisió i Televisió del Vendrell comencen compartint els informatius. Els espectadors de VTV podran veure un cop per setmana l’espai informatiu del Vendrell.

Des d’avui, cada dijous es podrà veure a través de Vilafranca TV, l’espai informatiu de la Televisió del Vendrell. L’horari d’emissió d’aquest programa serà a dos quarts de cinc i a dos quarts de nou del vespre i, l’endemà, es repetirà a les 4.30, 8.30 i 12.30. Televisió del Vendrell també passarà dins de la seva programació l’informatiu de Vilafranca Televisió els caps de setmana. D’aquesta manera VTV i la Televisió del Vendrell engeguen un procés de col·laboració que culminarà amb la posada en marxa del consorci Penedès Televisió, la Televisió Digital Local Pública del Penedès. El consorci per a la gestió d’aquest ens va ser aprovat a finals de novembre del 2006 amb la participació dels ajuntaments de Vilafranca, La Granada, Gelida i els Monjos. El Vendrell, Calafell i Sant Sadurní estan pendents d’afegir-s’hi definitivament. De totes maneres, El Vendrell i Vilafranca inicien les seves relacions a través dels informatius. Des de la Televisió del Vendrell, la seva directora Teresa Carrera, remarcava que els dos mitjans tenen una llarga història al darrere i potència tècnica, de manera que els resultats de les col·laboracions que es facin poden donar molt bons fruits. El procés que se seguirà permetrà ampliar la programació i les hores d’emissió. I sempre s’intentarà mantenir la personalitat pròpia de cada mitjà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: