Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se suprimeix l’accés al carrer de Sta Clara des de la rambla Nostra Senyora i l’avinguda Barcelona

A partir del proper dilluns 29 de gener i amb motiu de les obres de reurbanització de la rambla de Nostra Senyora, se suprimirà l’accés des de la rambla i des de l’avinguda de Barcelona cap al carrer de Santa Clara. Aquesta actuació es realitza per tal d’executar la reordenació de la cruïlla coneguda com de Sant Magí, on conflueixen la rambla de Nostra Senyora, l’avinguda de Barcelona, el carrer de Santa Clara i el carrer de la Parellada.

<p align="left">La supressió de l&rsquo;acc&eacute;s al carrer de Santa Clara obligar&agrave; els conductors que vulguin accedir-hi des de la rambla de Nostra Senyora i des de l&rsquo;avinguda de Barcelona a prendre la via alternativa del carrer del Cid. Aquesta situació es prolongar&agrave; fins a la finalització de les obres de nova urbanització de la rambla de Nostra Senyora, prevista per d&rsquo;aquí uns dos mesos, aproximadament.

Pel que fa a les parades de bus situades al carrer de Santa Clara, la parada dels busos interurbans (Autocars Vendrell i La Hispano Igualadina) es traslladar&agrave; provisionalment a la parada de bus de la pla&ccedil;a del Pened&egrave;s i la parada del bus urb&agrave; (microbús) es trasllada tamb&eacute; provisionalment al carrer del Cid prop de la cantonada amb el carrer d&rsquo;Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: