Penedès Fogons elaborarà un cocktail en el marc de la fira FITUR 2007 que se celebra aquesta setmana
Tot i la seva joventut, el col·lectiu de promoció enogastronòmica Penedès Fogons ha rebut l’encàrrec de preparar un dels cocktails que s’organitzen en el marc de la fira de turisme més important de l’estat espanyol, FITUR, que té lloc a Madrid del 31 de gener al 4 de febrer.
Juntament amb Cuina del Vent, grup gastronòmic de l’Alt Empordà, Penedès Fogons prepararà un cocktail per a 300 persones que tindrà lloc aquest dimecres en el vespre inaugural de la fira, a l’Hotel Bauzá de Madrid. Cal Blay, Chavela, El Cigró d’Or i Sant Josep del Racó de la Cigonya són els quatre restaurants del col·lectiu encarregats d’elaborar aquest cocktail en la que serà la primera acció de promoció de Penedès Fogons fora de Catalunya. Els representants de Penedès Fogons prepararan quatre degustacions en les quals seran protagonistes diferents ingredients típics de la cuina penedesenca.