Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

No fem el Cim continuarà fent pressió

La Plataforma No fem el Cim continuarà fent pressió per evitar la instal·lació d’un macropolígon al Baix Penedès. Ahir, el portaveu de la plataforma va ser a Vilafranca per explicar-ne els motius.

Ja fa tres anys que es va crear la Plataforma No fem el cim arrel de la sospita que la Generalitat volia construir un Centre d’Intercanvi de Mercaderies al Baix Penedès. El CIM Penedès és un projecte que pretendria convertir 186 hectàrees entre els municipis de Banyeres, l’Arboç i Sant Jaume en un macro polígon industrial. Aquesta superfície equivaldria a 250 camps de futbol i convertiria la zona en un parc logístic sense valor afegit, a més de generar un tràfic diari d’uns 10.000 vehicles. La possibilitat de que això sigui una realitat ha fet mobilitzar moltes persones i entitats. Fins i tot l’ajuntament de Vilafranca va aprovar recentment una moció donant suport a la Plataforma No fem el Cim. Ahir, a la sala d’actes de l’Escorxador, en un acte organitzat pel col·lectiu Endavant, el portaveu de la Plataforma va explicar totes aquestes qüestions. Josep Maria Holgado va afirmar que la Plataforma seguirà treballant i fent pressió per evitar la instal·lació del CIM.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: