Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació d’afectats de la Bleda critica la taula de treball perquè no hi participen els tècnics

Abans d’assistir a la segona reunió convocada per l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, l’Associació d’Afectats de la Zona Urbana de La Bleda fa una valoració de la primera trobada, celebrada el passat 21 de desembre.

Des de l’Associació recorden que l’ànim d’aquestes trobades era crear una taula de treball per trobar una solució adient per a la totalitat dels veïns afectats i per als propietaris que disposen de terrenys lliures per edificar. Una possible solució passaria, segons recorden, per excloure les propietats consolidades d’aquest procés d’urbanització i prioritzar els terrenys amb disponibilitat d’urbanitzar.

Per tal d’estudiar la viabilitat d’aquestes alternatives és necessari que la taula de treball consti dels equips tècnics pertinents i compleixi unes mínimes garanties de funcionament, les quals queden reflectides en el manifest que l’Associació ha fet arribar a tots els col·lectius amb representació a la taula, com a justificació de la seva no presència a la convocatòria de la segona trobada.

Aquestes alternatives, junt amb d’altres temes d’interès, seran presents a la propera reunió general d’associats que tindrà lloc el dilluns vinent a La Bleda.

Des de l’Associació animen a totes les parts implicades a treballar plegats per trobar solucions urbanístiques beneficioses per a tothom i no perjudicials per als veïns de La Bleda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: