Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde visita la primera vilafranquina de l’any

Ahir, l’alcalde va anar a visitar la primera vilafranquina de l’any. Marcel Esteve i el regidor de Salut Paco Álvarez van anar a l’Hospital Comarcal a veure la Daniela Castro, a poques hores del seu naixement.

El dia 1 a dos quarts de set del matí desprès d’un part de més de quatre hores naixia a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès Sebastian Constantin Balan, el primer penedesenc de l’any. Poques hores més tard, al mateix hospital, naixia la primera vilafranquina de l’any. La Daniela, que és filla de Belinda Ramírez i del Gabriel Adrián Castro i que és el primer nadó de la jove parella. Ahir al migdia, la Daniela va rebre la visita de l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve. Esteve anava acompanyat pel regidor de Salut Paco Álvarez. Tots dos van estar conversant amb els metges que havien assistit al part i van passar una estona a l’habitació per poder veure la primera vilafranquina que ha nascut aquest 2007. Es tracta de la ciutadana número 37.209 de Vilafranca. L’alcalde va lliurar a la mare un ram de flors com a obsequi i va conversar amb ella i amb l’àvia de la criatura. La Daniela va néixer amb 3 quilos i 110 grams de pes. L’any 2006 han nascut a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès 788 nens i nenes i la natalitat ha crescut a Vilafranca un 6% en el darrer any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: