Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde d’Olèrdola destaca l’absència d’incidents i l’èxit de convivència del Festival Existence

L’Ajuntament d’Olèrdola considera que l’Existence Festival, celebrat des del 29 de desembre a l’1 de gener a la finca municipal de la Muntanyeta, ha esdevingut “un espai de convivència i de promoció del municipi”. Així ho ha valorat l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, l’endemà d’haver-se tancat aquest festival internacional que ha reunit a més de 2.000 persones arribades d’arreu del món.

L’alcalde ha destacat l’absència d’incidències remarcables en els quatre dies de festival i ha posat l’accent en el comportament cívic dels assistents. Josep Tort també ha assenyalat que les tasques de desmuntatge de les estructures del festival s’estaven realitzant tal i com s’havien previst, sense ocasionar cap desperfecte a l’entorn natural i garantint-se des de l’organització que es preservava l’espai cedit.

L’alcalde també ha volgut fer un agraïment públic a la col·laboració dels veïns del municipi i ha recordat que molts d’ells, fins a 700, han tingut l’oportunitat de comprovar amb transparència les característiques del festival i accedir-hi gratuïtament gràcies a les invitacions ofertes per l’organització a l’Ajuntament.

Josep Tort també vol agrair públicament la tasca feta pels mossos d’esquadra i la guàrdia civil, bombers voluntaris i personal municipal que han treballat perquè el Festival acabés sent un èxit de convivència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: