Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pujada dels peatges afecta a tots els ciutadans, però els transportistes son dels més afectats

Com passa sempre a primers d’any, la pujada dels peatges, lligada també a la d’altres serveis, ha estat una de les informacions que ha preocupat ha força ciutadans. El tema te més interès a la nostra comarca encara quan fa alguns mesos que s’estan fent campanyes per demanar la rebaixa d’aquest peatge, que de fet és la única via àgil per acostar-se fins a la ciutat de Barcelona.

<p align="left">Aquesta pujada afecta tamb&eacute; especialment a les empreses de transport, ja siguin missatgers o línies de bus que per oferir un millor i m&eacute;s r&agrave;pid servei es veuen obligats a utilitzar l&rsquo;autopista. Rafael Cortiada, gerent de l&rsquo;empresa Transports Cortiada Mestres S.L. comentava a la nostra emissora que pateixen el peatge cada dia i des de fa molts anys, i que evidentment no sempre el poden repercutir en els seus clients.

<p align="left">Des del sector demanen que, a l&rsquo;igual que ha passat en d&rsquo;altres barreres de peatge dels voltants de Barcelona, en la de Martorell s&rsquo;apliquin tamb&eacute; mesures de descomptes i rebaixes per els usuaris habituals i residents.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Cortiada remarca que aquestes mesures tenen raó de ser en el fet que l&rsquo;autopista, amb el seu corresponent peatge, &eacute;s la única via r&agrave;pida per anar fins a Barcelona

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">&nbsp;

Així mateix, Cortiada reconeixia que el fet que des del mateix sector no hi hagi gaire unitat i una forta compet&egrave;ncia entre les empreses, fa que hi hagi tamb&eacute; menys for&ccedil;a a l&rsquo;hora de presentar demandes com aquestes davant de les administracions pertinents. &nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: