Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana explicacions sobre l’espot televisiu de l’Ajuntament, prohibit pel Consell Audiovisual

Els grups de l’oposició s’han queixat aquests darrers dies de la campanya de l’Ajuntament sota el lema de “Vilafranca la ciutat dels teus desitjos”, i concretament des de la CUP havien denunciat que es tractava d’una campanya electoralista de l’equip de govern.

 

Ara, el regidor de la CUP a l’Ajuntament vilafranquí, Otger Ametller, ha comentat a la nostra emissora que aquesta sospita que ells tenien ha estat refermada fa prop d’un més per el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, que va fer arribar a mitjans de desembre un dictamen a l’Ajuntament en que no autoritzava l’emissió dels espots televisius de la campanya a causa de que es podia considerar electoralista.

 

Tot i la prohibició del CAC, l’anunci es continua emeten. Vilafranca Televisió va deixar de passar-lo, però a través de la Xarxa de Televisions Locals es pot continuar veient per força punts de Catalunya, i també per Vilafranca ja que s’emet en la franja horària que Vilafranca connecta amb la Xarxa. Ametller demana que es deixi de passar i també que l’equip de govern justifiqui la despesa i la situació que s’ha produït.

 

Des de la CUP es reiteren en que es tracta d’una publicitat que no se sap que anuncia o promociona, que ha tingut un cost molt elevat que han pagat tots els ciutadans, i que es passa en aquests moments per televisions de Girona i d’altres punts també allunyats de la geografia catalana tot i estat prohibit per el CAC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: