Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia vilafranquina Flyhard obre un cicle dedicat als joves dramaturgs, a la Sala Beckett

El jove dramaturg i director vilafranquí, Jordi Casanovas, és un dels 10 joves que la Sala Beckett de Barcelona ha escollit per al seu cicle 10 obres/10autors, dedicat al teatre català contemporani.

Casanovas obria ahir el cicle amb City/Simcity, una producció conjunta entre la companyia vilafranquina Flyhard i la mateix Sala Beckett amb el suport de l’Institut Català d’Indústries Culturals.

L’endemà de l’estrena, Casanovas ha passat per el magazín La Plaça on ha explicat que la resposta del públic i de la crítica van ser molt favorables.

 

Els protagonistes de City/Simcity són joves que s’han format i invertit un temps considerable dins una multinacional però, tal com està l’actual estructura sembla impossible que puguin millorar de càrrec. Ells s’han esforçat per aconseguir-ho i ara no estan disposats a quedar-se de braços creuats. De fet, ells no volen ser els amos de l’empresa, només volen una feina estable, tranquil·la i amb prou temps per lliure per anar-se’n de vacances a Buenos Aires.

Interpretada per Roser Blanch, Clara Cols, Pablo Lammers i Sergio Matamala, City/Simcity tanca la trilogia de Flyhard basada en tres dels vídeojocs més representatius per als adolescents que van néixer a final dels vuitanta i principis dels noranta: Wolfenstein, Tetris i Simcity.

Simcity es podrà veure a la Sala Beckett fins el 18 de febrer, de dimecres a dissabte a les 10 de la nit i els diumenges, a les 7 de la tarda. Les entrades es poden comprar a la mateixa sala, que es troba al carrer Alegre de Dalt 55 de Barcelona, o a través del Telentrada.

 

Després de la seva estada a la Sala Beckett, Flyhard estarà tot el mes de juny al Versus Teatre on farà sessió contínua amb les dues primeres obres de la trilogia, Wolfenstein i Tetris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: