Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JARC qualifica de burla la resposta a les al·legacions a la Xarxa Natura

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, JARC, critica que les cartes que s’estan enviant, aquests dies, a les persones que van presentar al·legacions contra la Xarxa Natura 2.000 són una burla per als pagesos de les zones afectades.

Els propietaris de les finques incloses en la delimitació de la Xarxa Natura 2.000 van presentar unes al·legacions fonamentades, amb base jurídica consistent i amb propostes serioses a les que ara es respon, segons JARC, amb una carta que sembla més de propaganda política que no pas la resposta a una al·legació.

La única raó que JARC veu en aquesta resposta és que és una excusa davant els contenciosos interposats pels afectats, que precisament denunciaven la manca de resposta a les al·legacions abans de notificar a Brussel·les la delimitació de les zones afectades per la Xarxa Natura 2.000 i la escassa o pràcticament nul·la negociació amb els afectats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: