Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge Vilafranca acull la Festa dels Tres Tombs, amb els cavalls com a grans protagonistes

De fet, quan es parla dels Tres Tombs la majoria de les persones ho relacionen amb els cavalls i els carruatges que hi participen. Com dèiem no és que sigui una festa exclusiva per els cavalls, però si és cert que son els que hi tenen més presència i també els que resulten més atractius per al públic.

Màxim Bartolí, un dels membres de l’organització de la Festa dels Tres Tombs a Vilafranca, comentava que tot i que les activitats se centren en un matí, porten molts mesos preparant-la per tal de poder oferir als participants i al públic una diada el màxim de lluïda.

 

Bartolí també apuntava que una part important de la feina es fa amb els cavalls, ja que diumenge s’hauran de moure en un entorn que no és el seu habitual.

 

Recordem que la festa dels Tres Tombs comença amb l’esmorzar del carreter que es fa a la zona esportiva a partir de les 10 del matí.

 

Els tres tombs pròpiament comencen a les 12 del migdia des de l’Avinguda Catalunya, per passar després per l’Era Enrajolada, Eugeni d’Ors, Pere III i Sant Francesc. Cap a la 1 del migdia hi haurà la benedicció dels cavalls, carruatges, gossos, gats i altres animals. A continuació es faran els tradicionals tres tombs a la Rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: