Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge comença la sisena edició del cicle de Concerts Familiars

Aquest diumenge comença una nova sessió del cicle de Concerts Familiars que organitzen des de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet i el Servei de Cultura de l’Ajuntament. Des de l’escola de Música, Roser Rios recordava el sentit que tenen aquests concerts, el seu sentit didàctic i adreçat a tota la família, tant petits com grans.

Precisament transmetre sensacions a través de la música, i explicar-les per fer-les arribar al públic és el que oferirà la primera de les sessions del cicle aquest diumenge a partir de les 12 del migdia al teatre Cal Bolet. Les quatre estacions, de Vivaldi, és l’obra que servirà per iniciar el cicle, i a través de les explicacions d’un actor que dona vida al compositor s’aniran introduint les diferents parts musicals.

Les entrades per aquest concert es poden comprar a través del Telentrada, i una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del Teatre Cal Bolet. El preu per els infants d’1 any fins els joves de 14 anys és de 3 €; mentre que per els adults el preu és de 5 €. L’alumnat i el professorat de l’escola municipal de música té l’entrada gratuïta.

 

 

El proper concert del cicle serà el 25 de febrer, també al teatre Cal Bolet, amb la producció de l’Auditori de Barcelona “Wimoweh”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: