Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen els concerts del Cicle de Concerts d’Hivern de Caixa Penedès

El Cor Vivaldi va inaugurardiumenge el cicle de concerts d’hivern de Caixa Penedès per a aquest 2007. Aquests concerts serveixen per recollir fons destinats a entitats i associacions benèfiques.

El cicle de concerts d’hivern de Caixa Penedès 2007 es va iniciardiumenge a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer. El Cor Vivaldi. Petits Cantors de Catalunya va actuar sota la direcció d’ Òscar Boada tot oferint un repertori de peces de jazz, cançons espirituals negres i, en definitiva, de composicions d’autors nordamericans del segle XX. El director de la formació explicava que, tot i que no són grans experts en aquest tipus de música, permet treballar molt a fons i passar-s’ho molt bé. La coral de veus blanques no actuava a capella, sinó que estava acompanyada per la bateria de Jordi Serrano, el contrabaix de Xavier Sánchez i el piano del mateix Òscar Boada. El Cor Vivaldi va néixer a finals dels vuitanta i està integrada per cantaires de 10 a 16 anys. La coral s’ha guanyat, des de la seva fundació, una fama extraordinària en el panorama musical. Especialment perquè es tracta de la formació pionera a Catalunya en la representació d’Òperes infantils. El Cor Vivaldi iniciava ahir a la tarda d’aquesta manera el cicle de concerts d’hivern de Caixa Penedès que consta de cinc audicions, inclosa la d’ahir. El cicle serveix per recollir fons per a entitats sense ànim de lucre que treballen en tasques assistencials en l’àmbit de la comarca. Els beneficis del primer concert aniran a parar a les mans de l’Associació de Familiars i Amics del centre de salut mental El Turó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: