Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canvis de circulació al c/ de Santa Clara i al c/ del Cid per les obres a la Rambla Nostra Senyora

A partir del proper dimarts i amb motiu de les obres de reurbanització de la rambla de Nostra Senyora, se suprimirà l’accés des de la rambla i des de l’avinguda de Barcelona cap al carrer de Santa Clara. Unes obres que compotaran també modificacions de circulació en el carrer del Cid.

<p align="left">Així doncs, els vehicles que vinguin de la rambla de Nostra Senyora i vulguin anar direcció a Igualada hauran de continuar per l&rsquo;avinguda Barcelona i trencar pel carrer del Cid. Els vehicles que vinguin per l&rsquo;avinguda de Barcelona podran girar directament pel carrer del Cid per anar cap al carrer de Santa Clara. Aquesta situació es prolongar&agrave; fins a la finalització de les obres, prevista per d&rsquo;aquí uns dos mesos.

<p align="left">Pel que fa a les parades de bus situades al carrer de Santa Clara, la parada dels busos interurbans es traslladar&agrave; provisionalment a la parada de bus de la pla&ccedil;a del Pened&egrave;s i la parada del bus urb&agrave; es trasllada tamb&eacute; provisionalment al carrer del Cid prop de la cantonada amb el carrer d&rsquo;Igualada.

<p align="left">Un altre modificació important d’última hora &eacute;s el canvi de sentit de circulació del carrer del Cid, en el tram entre el carrer de Sant Raimon de Penyafort i l&rsquo;avinguda de Barcelona, que actualment &eacute;s de doble sentit. A causa de les modificacions de circulació amb motiu de les obres de la rambla de Nostra Senyora, tindr&agrave; nom&eacute;s un sentit de circulació (de l’avinguda de Barcelona cap al carrer d&rsquo;Igualada). Des del carrer de Sant Raimon de Penyafort els vehicles tindran prohibit tirar cap a l’avinguda de Barcelona. Aquest canvi afectar&agrave; aquest tram fins a la finalització de les obres de nova urbanització de la rambla de Nostra Senyora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: