Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A les portes d’acabar el mandat municipal, l’Ajuntament de Sant Fe fa repàs de la gestió feta

Marcel Surià, alcalde de Santa Fe, ha fet en aquest inici de 2007 balanç dels projectes que tenen en marxa i també una valoració de la gestió que s’ha fet fins ara. Surià comentava que l’administració és lenta, però sovint troben entrebancs en empreses com Fecsa a l’hora de desenvolupar els projectes.

A Santa Fe això ha provocat que l’enllumenat nou estigui pendent d’acabar-se , a l’espera de connectar la línia nova. Amb el nou enllumenat, segons l’alcalde, la despesa ha disminuït un 25 % respecte el període anterior. S’haampliat el projecte inicial, i això permetrà il·luminar des del camí del Cementiri fins a Ca la Martra, i des del carrer de la Riera fins a Cal Gustems.

De mica en mica s’han millorat també alguns serveis importants: els serveis socials arriben fins ales cases,seguim potenciant l’atenció a les persones amb dependència. A la Sala Polivalent es renovaran dos ordinadors, connectats a una impressora nova, un servei obert a tota la població; i també s’ha renovat el vehicle de Serveis de l’Ajuntament.

Un altra projecte important per Santa Fe és la renovació de la xarxa d’aigua. Un projecte molt important pel futur de Santa Fe ja que permetrà connectar a les caves i les indústries del camí del Pont, amb dos hidrants pels bombers. D’aquesta manera es garanteix la qualitat i la quantitat de l’aigua del Ter-Llobregat, amb un sistema de cloració automàtic i amb la major pressió de l’aigua, permetrà potenciar el canvi d’aforament a comptador, i aplicar les polítiques d’estalvi d’aigua adequadament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: