Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Lluch és el candidat de CiU a l’alcaldia de Guardiola de Font-rubí, substituint Jaume Llopart

De fet Llopart era l’alcalde de Guardiola de Font-rubí des del primer ajuntament democràtic, i fa pocs dies va presentar el qui serà el seu substitut al capdavant de la llista de CiU per les properes municipals. Xavier Lluch ha estat l’escollit per el comitè local de CiU, del qual forma part des de l’any 2000. Te 35 anys i és pagès de professió.

De fet, la formació nacionalista coneixia des de les darreres eleccions la voluntat de Llopart de no repetir, i des de les hores estaven buscant el nou cap de llista.

 

El repte per el nou equip de CiU és important, ja que Llopart ha guanyat fins ara totes les eleccions municipals a Guardiola. Malgrat tot, Lluch reconeix que no es tracta d’un repte personal o individual d’ell, sinó que és feina de tot l’equip que està il·lusionat per assolir uns bons resultats.  

 

Tot i que és molt aviat per apuntar projectes de cara al programa electoral que encara s’està confeccionant, Lluch apunta que seguiran la línia dels treballs endegats per l’actual equip de govern, tot i que tenen la voluntat d’insistir en qüestions com els serveis i l’atenció a les persones.

 

Actualment a l’ajuntament de Guardiola hi ha 5 regidors de CiU, al govern, 2 independents, 1 del PSC i 1 d’ERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: