Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Visites guiades a l’exposició Vilafranca fa per tu

Fins al proper 7 de gener es faran visites guiades a l’exposició Vilafranca fa per tu. La mostra reflecteix el moment de canvis que Vilafranca està experimentant en aquest inici de segle i que la fa model de ciutat sostenible, oberta i integradora amb nous equipaments i una millora en la qualitat de serveis.

Es tracta d’un recull dels projectes més rellevants que s’han executat o estan en execució i dels que està previst iniciar en un futur immediat. A banda de l’obertura al públic en horari de dilluns a dissabte de 6 a 9 del vespre i els diumenges i festius (excepte Nadal i Cap d’Any) de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 del vespre, s’han programat un conjunt de visites guiades amb diferents col·lectius i també d’altres obertes al públic en general. Visitaran la mostra, per grups, els veïnats de tots els barris de Vilafranca.Per assistir-hi cal inscripció prèvia trucant al Servei de Comunicació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, al telèfon 93 892 03 58, de 8 del matí a 3 de la tarda. Un material audiovisual divers mostra els canvis que Vilafranca ha experimentat en els darrers anys, a partir dels projectes més destacats de la ciutat. Els blocs temàtics tracten els àmbits d’educació, esport, cultura, salut, gent gran, infants i joves, espais de qualitat, mobilitat, promoció de la ciutat, habitatge assequible, comunicacions i ciutat del benestar. L’exposició constata alguns projectes que s’apuntaven fa uns anys i que s’han fet realitat o estan a punt de fer-se realitat. L’exposició Vilafranca fa per tu es completa amb una imatge aèria de Vilafranca de grans dimensions, on se situen geogràficament cadascun dels projectes referenciats a l’exposició, diferenciant els projectes acabats o en execució i els que encara han d’iniciar-se.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: