Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Univers Penedès torna a col.laborar amb la Marató de TV3

L’associació de disminuïts psíquics Univers Penedès col·labora un any més amb la Marató de TV3, aquest any dedicada al dolor crònic. Per aquest motiu els membres de l’associació han ubicat una parada a la fira de santa Llúcia per tal de recaptar fons

Els nois i noies d’Univers Penedès han ubicat aquests dies una parada a la fira de Santa Llúcia per tal de recaptar feiners per la Marató de TV3, aquest any dedicada al dolor Crònic. A banda de fer les donacions, les persones que s’hi acostin podran comprar la samarreta que univers ha creat per la marató. L’any passat Univers Penedès, que participava per primera vegada amb la Marató va aconseguir recaptar un total de 2.500 euros. S’espera que aquest any la xifra es superi. Univers Penedès estarà a la fira de Santa Llúcia avui diumenge i també el proper cap de setmana, concretament fins diumenge 17, dia en que es celebra la Marató.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: