Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats ha clausurat 9 punts d’abocament incontrolat

A través d’un programa de neteja d’abocaments de residus, que ha comptat amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, l’ajuntament de Subirats ha netejat i clausurat un total de 9 punts al municipi.

Sis d’aquests punts són al voltant de la carretera N-340 entre el Pago, Ordal i la Creu d’Ordal. D’aquests, tres són antics forns de calç que es pretén valoritzar com a elements patrimonials. D’altres actuacions s’han fet a la zona dels Pèlags de la Bòbila de Can Rossell i en punts propers als nuclis de Lavern i Ordal.

En total, s’han destinat gairebé 20.000 euros que han estat aportats per l’Agència de Residus de Catalunya. Entre l’any passat i aquest s’han netejat els 11 punts de residus abandonats que havien estat localitzats en l’auditoria ambiental de l’agenda 21 local de Subirats.

Tot i això, al llarg de l’any es realitzen moltes accions puntuals de neteja a càrrec de la brigada municipal per tal d’evitar l’aparició de nous focus d’abocament, encara que la majoria de nuclis del municipi disposen de deixalleria i serveis de recollida de mobles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: