Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha signat el conveni per a la construcció de noves graderies al camp de futbol de l’Espirall

Divendres al migdia se signava a l’Ajuntament de Vilafranca el conveni que permetrà iniciar la millora del camp de futbol de l’Espirall. L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve; el regidor responsable del Patronat Municipal d’Esports, Joan Recasens, i els representants del club Base Espirall-Les Clotes i de l’empresa Unió Llar Catalonia, han signat aquest conveni que possibilitarà la posada en funcionament de la primera fase de la remodelació del camp de futbol de l’Espirall.

Unió Llar Catalonia esponsoritza l’equip del Base Espirall-Les Clotes i es farà càrrec del 50% del cost de la construcció de la nova graderia al camp de futbol. Els treballs està previst que s’iniciïn en breu. El regidor d’esports, Joan Recasens explicava així les actuacions que s’han de dur a terme, i que estan totes elles entrellaçades

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">El tema de les grades ser&agrave; el primer que es dur&agrave; a terme, i que permetr&agrave; gaudir millor del futbol al camp de l&rsquo;Espirall.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Dins de l&rsquo;any 2007 tamb&eacute; es realitzar&agrave; la segona fase de la millora del camp de futbol de l&rsquo;Espirall, vinculada a la urbanització de l&rsquo;entorn a la part posterior del cementiri.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Aquesta segona fase suposar&agrave; la col&middot;locació de gespa artificial cal camp de futbol i tamb&eacute; la millora dels accessos, de la il&middot;luminació i de la zona d&rsquo;estacionament de vehicles. Aquestes darreres actuacions estan relacionades directament amb la urbanització de l&rsquo;entorn i l&rsquo;obertura d&rsquo;un nou carrer lateral al camp de futbol de l&rsquo;Espirall. El projecte d&rsquo;aquests treballs s&rsquo;est&agrave; ultimant i l&rsquo;equip de govern de l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca preveu que puguin realitzar-se dins de l&rsquo;any 2007.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: