Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat a Vilafranca l’empresa Vida singular, que promou activitats per a persones soles

De fet aquesta empresa fa uns dos anys que funciona, i ja ha organitzat arreu de Catalunya diverses activitats adreçades a les persones que viuen soles. La manera habitual de contacte i coneixement de les seves activitats és a través de la seva pàgina web, vidasingular.com; però fa uns dies van fer una festa de presentació a Vilafranca.

<p align="left">Tot i que habitualment el fenomen que es coneix com a &ldquo;single&rdquo;, es vinculava molt a les grans ciutats el cert &eacute;s que cada cop s&rsquo;ha ext&eacute;s m&eacute;s, i ja ha arribat arreu.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">De fet, els organitzadors volien deixar clar tamb&eacute; que en cap cas es tracta d&rsquo;una ag&egrave;ncia matrimonial ni de contactes, i que el que es pret&eacute;n &eacute;s únicament oferir activitats i ofertes de lleure a persones que viuen soles, en una societat en que la majoria de les q&uuml;estions estan enfocades de cara al model familiar tradicional. Salvador Ordó&ntilde;ez &eacute;s un dels socis de Vida singular.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">El sopar va comptar amb un bon nombre de participants, la majoria dones, i alguns dels assistents ja coneixien les activitats d&rsquo;aquesta empresa gr&agrave;cies a internet, i ara volien veure quina era la opció que es presentava la comarca.

<p align="left">De moment aquest sopar va ser una primera pressa de contacte, i a partir d&rsquo;aquí hi ha la voluntat de continuar oferint activitats que passarien per organitzar sortides a les festes majors de la comarca, classes de ball, tallers diversos i excursions a peu per la comarca. Per tal de posar-s&rsquo;hi en contacte la p&agrave;gina web &eacute;s <a href="http://www.vidasingular.com/">www.vidasingular.com</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: