Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní organitza una xerrada i activitats esportives per col·laborar en la marató de TV3

Les activitats per la Marató començaran dijous amb una xerrada sobre “La Marató de TV3: el dolor crònic” a càrrec de Flàvia Mora Pascual, de la Fundació Marató de TV3.

Diumenge, a partir de les 9 del matí i durant tot el dia, tindran lloc tot un seguit d’actes esportius que es realitzaran en motiu de la Marató de TV3, que enguany està dedicada al dolor crònic.

L’acte principal serà un partit de futbol sala que s’iniciarà a les 9 del matí i no s’acabarà fins a les 9 del vespre, en el qual ja hi estan apuntades al voltant d’unes 250 persones. Si voleu jugar uns minuts d’aquest partit solidari encara podeu apuntar-vos trucant al 670 52 18 56. Aquest partit el podrà jugar tothom qui ho vulgui sense límit d’edat.

Altres actes que es realitzaran, i que la seva participació és totalment oberta a tothom són: Una pedalada familiar a partir de 2/4 de 10 del matí i una classe de Tai Txi a les 10, partides d’escacs simultànies a les 11, sortida dels Timbalers Tabalots a fer una repicada per tot el poble a les 11, a les 12 hi haurà una classe de gimnàstica per a la gent gran i mostra de les puntaires de Sant Sadurní , a la 1 del migdia una classe de aigua-gim, a les dues una classe de relaxació a l’aigua, a les cinc de la tarda una classe de batuka, i finalment a les 9 del vespre quan finalitzi la marató de futbol sala es farà una copa de cava per tancar l’acte.

 

Tots aquest actes seran oberts a tothom que hi vulgui participar i la recaptació econòmica es farà a través de la venta d’una samarreta commemorativa que es podrà comprar a les mateixes instal·lacions per un preu mínim de 8 euros.

Aquests actes estan organitzats pel Centre de Fitness Equip 4, amb la col·laboració de les Regidories d’Esports, Cultura i Sanitat de l’Ajuntament i fins a un total de 27 entitats de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: