Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull creu la pressió de CiU ha ajudat a fer la passera del c/ Comerç

El portaveu de Convergència i Unió Pere Regull considera que la nova passera que uneix l’estació amb el Molí d’en Rovira és fruit de les demandes del seu grup municipal

Des de fa aproximadament una setmana, una nova passera comunica el carrer del Comerç amb l’estació de RENFE. La nova passera va a parar davant mateix de l’edifici de l’ estació i serà provisional fins que no es completi el cobriment de les vies en aquesta zona. La nova passera permet l’accés directe a les noves andanes de l’estació, que fa un mes aproximadament van entrar en servei. La nova passera va a parar davant mateix de l’edifici de l’ estació i, en principi, serà també provisional fins que no es completi el cobriment de les vies en aquesta zona, que permetrà una major permeabilitat i comunicació entre l’estació i la zona del carrer del Comerç. El portaveu del grup municipal de CiU Pere Regull ha explicat que la creació d’aquesta passera és fruit de la pressió que han exercit els regidors convergents. CiU ja havia denunciat que no hi havia connexió entre l’estació i el barri del Molí d’en Rovira en una roda de premsa que es va fer fa unes setmanes a la mateixa estació. Per això, Regull creu que, fent pressió, les coses es poden fer realitat. Regull considera que el grup municipal del PSC també hauria d’exercir pressió envers el PSOE en altres qüestions com ara el tema de la vegueria Penedès o la base de muntatge del TGV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: