Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ex-operador de projeccions del Bogart de Vilafranca lamenta el tracte rebut per la família Olivell

Robert Robert ha estat 16 anys treballant a l’empresa Bogart Multicines S.L., de la família Olivella, i va ser acomiadat després de l’estiu a causa de la seva protesta davant la reestructuració i el canvi en les seves condicions laborals que la direcció volia imposar-li.

Robert ha comentat a la nostra emissora que ell és un professional titulat per exercir la seva feina, cosa que actualment no existeix en aquest cinema vilafranquí, i que és una qüestió que està regulada en el conveni.

L’inici del conflicte entre Robert Robert i els responsables de Bogart Multicines es va iniciar el passat mes d’agost quan la direcció els va presentar una reestructuració que afectava als tres treballadors que hi havia a les hores, i dels quals cap és ja a l’empresa. Aquesta situació va derivar en que finalment Robert fos acomiadat, sense que el propietari Cisco Olivella li oferís el que marcava la llei, fet que els va portar als tribunals i que es va saldar amb una sentència d’acomiadament improcedent.

 

L’ex treballador de Bogart Multicines considera, en una carta que ha fet arribar a la nostra redacció, que una empresa per la qual en 16 anys hi han passat més de 300 persones, i en que casos com el d’ell, acomiadament de persones properes als 56 anys sense respectar malalties, grau de professionalitat o antiguitat; i amb una actitud prepotent, amenaçadora i intimidadora; s’han produït en força ocasions, no és precisament un exemple d’empresa modèlica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: