Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esquerra independentista mostra el seu rebuig a la presència del príncep Felip a la vila

El dia 12 de desembre serà present a la Vila l’actual hereu de la casa reial espanyola, Felip de Borbó, convidat per part de la Patronal del Vi UVIPE. Des de les diferents organitzacions que constitueixen el conjunt de l’esquerra independentista a Vilafranca i de la comarca, volen expressar el seu rebuig per la presència d’un representant de la família reial espanyola, motivats des del seu punt de vista pels greuges que els borbons han realitzat al poble català.

 

Els col·lectius d’esquerra independentista, que van oferir una roda de premsa per expressar aquest rebuig, consideren que la República és un objectiu a assolir.

De fet demanen a l’Ajuntament de Vilafranca que el dia 12, amb motiu de la visita, es pengi al balcó de la casa de la vila la senyera estelada; i també demanen que no s’enviï cap representant oficial als actes amb presència de membres de la família reial. En el mateix sentit demanen també que no es destini cap despesa pública a aquest actes.

 

Finalment, fan una crida al conjunt de la població de Vilafranca a assistir a la concentració que tindrà lloc el mateix dia 12 de desembre davant de l’Ajuntament a les 8 del vespre en rebuig per la presència del representant de la casa reial espanyola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: