Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les parròquies de Vilafranca editen un llibre sobre l’església de Sant Francesc

La publicació s’ha presentat aquests darrers dies, i com explicava Mossèn Ignasi Mora, de les parròquies de Vilafranca, la intenció era reeditar una publicació que ja havia vist la llum fa algun temps, i que és un llibret didàctic per els amants de la cultura i l’art; tot recordant també que Sant Francesc va ser el primer en fer un pessebre vivent.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">&nbsp;

La publicació &eacute;s un recull de la hist&ograve;ria de Sant Francesc i la fundació de la ordre dels franciscans, de l&rsquo;esgl&eacute;sia de Sant Francesc de Vilafranca i el seu convent. Hi ha un apartat específic tamb&eacute; per el retaule de la mare de D&eacute;u i de Sant Jordi i tamb&eacute; per el convent que conforma un conjunt arquitect&ograve;nic d&rsquo;inter&egrave;s a la capital de l&rsquo;Alt Pened&egrave;s. &nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: