Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació La Llum del Nord presenta el seu calendari per al 2007

L’associació La Llum del Nord presenta el seu calendari per a l’any 2007. El calendari és doble, musulmà i gregorià, i conté informació sobre les festes de les dues cultures.

Els representants de l’associació la Llum del Nord van presentar dilluns a la sala de revistes de la Biblioteca Torras i Bages el calendari que han dissenyat per al 2007. En un únic calendari es poden trobar el calendari musulmà i el calendari gregorià, que és el que seguim habitualment. A través de fulls transparents, els dos calendaris es contraposen un a sobre de l’altre, cosa que permet veure les diferències i les similituds. A més, compta amb petites explicacions de les festes típiques de cadascuna de les cultures. L’objectiu és donar a conèixer i divulgar la cultura festiva dels musulmans i dels cristians i facilitar-ne el coneixement. I, sobretot, serà molt útil per a aquelles persones que treballen per exemple en la mediació. El calendari de la Llum del Nord és molt visual i pràctic, de manera que permet una comprensió fàcil. Els musulmans es regeixen pel calendari lunar i, ara, viuen a l’any 1427. El calendari ha estat elaborat gràcies a l’associació la Llum del Nord, la Comunitat Islàmica de Martorell i la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: